Hopp til navigasjon Hopp til innhold

iRivers nye flaggskip

Koreanske iRiver er klare med en ny Windows-basert lommevideospiller, som stiller med egen trådløst internett, 3D-prosessor og spillfunksjoner.

iRiver WiBro G10
WiBro G10 ser ut til å bli iRivers nye flaggskip. Spilleren ser ut som en videreføring av iRivers lekre U10, men med utskiftbart panel og piltaster for spilling.

3D og fargeskjerm

G10 har en stor fargeskjerm med oppløsning på 800 x 480 punkter, og vil både kunne kjøre dataspill og spille av musikk, video og vise bilder fra den interne harddiske på 4 eller 8 GB.

Noen kaller allerede iRivers WiBro for en PSP-killer, men vi velger å holde hodet kaldt og venter med å se hva som dukker opp på spillfronten for G10 før vi samstemmer.

På nett

Operativsystemet i bånn er Windows Mobile 5.0, og den trådløse WiMax-baserte teknologien tillater overføringer på 3 megabit med en rekkevidde på opptil en kilometer.

Det er ikke klart når og om spilleren lanseres på det norske markedet. Vi regner med flere detaljer om iRivers nye produkter vil bli avslørt på den store elektronikkmessen som avholdes i Las Vegas denne uken.

Kilder:
Gear Live
PC World

Stikkord: lydogbilde