Ikke last ned Messenger 8!

Microsoft slapp nylig en betaversjon av Messsenger 8, men denne er bare ment for utviklere. Først et stykke ut i 2006 vil det foreligge en versjon som du og jeg kan laste ned.

Vinkel.F lurer deg

Om noen prøver å fortelle deg noe annet, er det snakk om Virkel.F, et lumsk virus som sender lureriet videre til alle i adresseboka di. Samt kobler deg til en såkalt botnet-server, en maskin som bruker intetanende nettsurfere til sine egne formål.

Det er for øvrig ikke måte på hvor bra «versjon 8» er. Den har skins, sanntids-emotikoner, virker sømløst med Media Player 10, kan ta pauser i filoverføring, har animerte passbilder, raskere skrolling av kontaktlisten, telefonsvarer og lokale nyheter. Samt mye, mye mer…

Annonse

Originalen er også bra…

Den virkelige betavarsjonen – den for utviklerne – har mulighet til å skrive meldinger uten å være på nett (som naturligvis ikke vil bli sendt før du er på nett igjen), opptil 600 navn i kontaktlisten, integrasjon med MS Live Video, samt mulighet til å ringe både fastlinjetelefoner og mobil fra Messenger-klienten.

Ikke dårlig, bare det…

Kilder:
F-secure.com
amcptwo.blogspot.com

Annonse
Annonse