Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ikke last ned Messenger 8!

Om du får tilbud om å laste ned en «lekket» versjon av Microsofts MSN Messenger 8, må du styre langt unna.

Microsoft slapp nylig en betaversjon av Messsenger 8, men denne er bare ment for utviklere. Først et stykke ut i 2006 vil det foreligge en versjon som du og jeg kan laste ned.

Vinkel.F lurer deg

Om noen prøver å fortelle deg noe annet, er det snakk om Virkel.F, et lumsk virus som sender lureriet videre til alle i adresseboka di. Samt kobler deg til en såkalt botnet-server, en maskin som bruker intetanende nettsurfere til sine egne formål.

Det er for øvrig ikke måte på hvor bra «versjon 8» er. Den har skins, sanntids-emotikoner, virker sømløst med Media Player 10, kan ta pauser i filoverføring, har animerte passbilder, raskere skrolling av kontaktlisten, telefonsvarer og lokale nyheter. Samt mye, mye mer…

Originalen er også bra…

Den virkelige betavarsjonen – den for utviklerne – har mulighet til å skrive meldinger uten å være på nett (som naturligvis ikke vil bli sendt før du er på nett igjen), opptil 600 navn i kontaktlisten, integrasjon med MS Live Video, samt mulighet til å ringe både fastlinjetelefoner og mobil fra Messenger-klienten.

Ikke dårlig, bare det…

Kilder:
F-secure.com
amcptwo.blogspot.com

Stikkord: internett, virus