Pris til norsk håndfri

Flamingo håndfri

Flamingo håndfriFirmaet med fire ansatte har utviklet en handsfree-løsning for mobil som har vakt oppsikt verden over. I fjor markerte selskapet seg på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, der de fikk en pris.

Første modell

Og nå kan firmaet smykke seg med en gjev pris fra Norsk Designråd. Prisen gjør at de nå kan utstyre produktet med merket «God design».

Flamingo er den første modellen fra det ett år gamle selskapet.

Annonse

Som et smykke

– Vi hadde en oppfatning av at flesteparten av løsningene på markedet enten hadde dårlig batterilevetid eller var vonde å ha i øret. Vi gjorde noe med begge deler, og laget samtidig noe som ikke så ut som et headsett, men mer som et smykke, sier Cellpoint Connects Åsulv Tønnesland til DinSide Data.

Flamingo veier bare 11 gram, standby-tiden er oppgitt til 190 timer, og taletiden 8 timer. Rekkevidden er 10 meter, og den skal kunne benyttes sammen med alle mobiltelefoner som støtter Blutetooth 1.2-standarden.

Annonse
Annonse