Annonse


Må betale for Messenger-beta

Microsoft har nemlig tatt et ark fra Google-boka med sitt nyeste betatestprogram. De gir nemlig bort et fåtall invitasjoner til brukernes familie og venner, i likhet med det Google gjorde med sin Gmail-tjeneste.

Men interessen for den nye versjonen av MSN Messenger er stor, noe som har fått heldige brukere til å selge invitasjoner på eBay. Microsoft anbefaler nå veldig interesserte brukere å skaffe seg tilgang via disse auksjonene.

– Hvis du er nødt til å få en invitasjon og du ikke har noe imot å bruke noe kroner på det kan man sjekke ut auksjonene på eBay. Vi har et internt veddemål som går på hvor mye invitasjonene kommer til å gå for, sier Live Messenger-teamet.

Nye funksjoner

Blant de nye funksjonene som kommer med Windows Live Messenger er IP-telefoni og offline-meldinger (meldinger som sendes til brukere som ikke er online, kommer frem nå disse logger seg på).

Annonse


Man vil også få mye bedre filoverføring via delte kataloger (Sharing Folders) som lagrer data på Microsofts servere. Windows Live Messenger skal visstnok bare fungere på operativsystemet Windows XP.

Kilde:
BetaNews
eBay

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse