Sony Ericsson W900i (444)

Annonse


TEST: Sony Ericsson W900i

Helt siden Sony Ericsson først viste frem W900i i midten av oktober har vi gått og ventet i spenning. De første MP3-mobilene til selskapet har tross alt vært noe av det bedre vi har sett i år. Når Sony Ericsson da oppgraderer disse til en total underholdningspakke skaper det store forventninger.

Beste Walkman-mobil

Umiddelbart må vi da også si at W900i innfrir forventningene. For den gjør alt den skal til punkt og prikke. Musikkfunksjonene er faktisk totalt sett bedre enn på de to tidligere musikkmobilene til selskapet.

Det aller viktigste er lyden, og den er meget bra. Spesielt den man får fra hodetelefonene. Faktisk mer enn bra nok til å konkurrere med de fleste dedikerte MP3-spillere. Sony Ericsson har også gjort det helt riktig i forhold til hodetelefoner, for med egen jack-inngang kan man koble på hvilket sett man vil og allikevel snakke i mobilen.

Les hele testen hos vår søsterpublikasjon DinSide.no

|

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse