Creative satser på DAB

Asono DAB1

Asono DAB1Asono slipper i begynnelsen av neste år en stasjonær DAB-radio med MP3-spiller. Creative hinter også om DAB i fremtidige produkter.

DAB-radio i Norway Says-design

Først ut i denne omgang er Asono, som lanserer en stasjonær radio med DAB-teknologi, MP3-spiller, FM-radio og opptaks- og tilbakespolingsmuligheter.

Asono DAB1 kommer i hvitt og svart, og er designet av prisbelønte Norway Says. Den kommer på markedet i slutten av januar 2006 til den nette pris av 1995 kr. Asono viderefører dermed samarbeidet med Norway Says, som tidligere har gitt oss mye omtalte Asono Mica.

Annonse

Creative: – Snart kritisk masse

Ipod-utfordreren Creative har allerede støtte for FM-radio i sine kritikerroste MP3-spillere. De utelukker ikke at de kan komme til å implementere DAB-teknologi i sine kommende produkter.

– Vi vil tilby DAB etter hvert. Problemet hittil har vært at DAB-komponenter krever mye strøm. Vi tror det snart blir kritisk masse for DAB i Europa, og vi har produkter under utvikling, sier PR-ansvarlig for Creative i Norge, Jan Hvidberg, til Digi.no

Satser på Media Center-integrering

Creative satser også hardt på integrering mot Windows Media Center. Deres nye MP3-spiller Vision:M er allerede klargjort for overføring av opptak fra Media Center PC-er. Ved implementering av Intels Viiv-teknologi for Media PC-er vil man ta denne funksjonaliteten ett skritt videre.

Les mer om Asonos DAB-radio her
Les mer om Creatives Vision:M her

Annonse
Annonse