iPod video-kopi fra Creative

Creative Vision:M

Creative Vision:MSpilleren skulle egentlig verdenslanseres i morgen, men Creative i Japan har visstnok tjuvstartet med å lekke bilder og informasjon av den nye spilleren.

Støtter flere formater

I tillegg til å ligne faretruende mye på iPod video av utseende, med runde kanter og tynnere kropp enn Creative noengang har levert før, har Creative presset inn mye ny funksjonalitet.

Den 2.5-tommer store skjermen har 262 144 farger, og tar virdeoformatene MPEG 1,2 og 4, WMV9, Motion JPEG, DivX 4 og 5 samt Xvid.

Annonse

Kan komme med radio

Nå skal det sies at Creative Vision:M er ca. Dobbelt så tykk som iPod video. Men så kan den også spille video dobbelt så lenge som iPod: Fire timer. Spilletiden for musikk er oppgitt til 14 timer.

Musikkformatene som støttes er MP3, WMA med DRM og WAV. I enkelte verdenshjørner vil det også være mulig å få kjøpt spilleren med FM-tuner og muligheter for radioopptak.

Sort, hvitt og grønt

Zen Vision:M får 30 GB harddisk og kommer antagelig til å ligge på ca. Samme prisnivå som iPod her i Norge. Den kommer i iPod-fargene sort og hvitt, samt i grønt.

Kilde: The Register

Annonse
Annonse