Annonse


Årets julegave ikke til Norge

Under Nokia Mobility Conference var vi så heldige at vi fikk testet sofasurferen Nokia 770 Internet Tablet en liten stund, noe som spontant fikk oss til å utrope den til årets julegave. Nå viser det seg imidlertid at den ikke kommer til Norge.

Nedprioriterte Norge

For da vi denne uken snakket med Nokia om denne maskinen kunne de fortelle at Norge var nedprioritert til fordel for større markeder.

– Nokia 770 Internet Tablet er et helt nytt produkt som ikke er tuftet på cellulær teknologi. Vi har derfor valgt ut et par store Nokia-markeder til å forsøke ut dette produktet, sier informasjonssjef Anna Svensson i Nokia Scandinavia til ITavisen.no.

Kommer etter hvert?

Siden dette er et helt annerledes produkt enn det selskapet tidligere har laget er ikke de tradisjonelle utsalgsstedene et åpenbart alternativ. Nokia jobber derfor for å få til avtaler med utsalgssteder for salg av denne, men ikke i Norge.

Annonse


– Nei, vi har ikke begynt å jobbe med distribusjonsavtaler i Norge når det gjelder 770, innrømmer Svensson, som allikevel tror Norge vil få tilgang til denne enheten etter hvert.

Siden avtaler ikke er på plass, selges produktet for øyeblikket via en webløsning i Østerrike, Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Nederland, Spania, Sverige, Storbritannia og USA.

Nokia hevder 770-sugne nordmenn kan kjøpe enheten på en av de andre landenes nettbutikk. En kjapp titt på disse sidene kan imidlertid tyde på at selskapet har undervurdert potensialet til denne enheten ettertrykkelig, siden den er utsolgt overalt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse