Årets julegaver

Xbox 360

Sonyericsson_W800Det er ikke alltid like lett å være kreativ når julen står for døren og tanken på et besøk til nærmeste shoppingsenter får tanntrekking til å fremstå som et attraktivt alternativ. VI her i ITavisen forsøker derfor å hjelpe deg etter beste evne:

Årets mobile julegaver

Lista over årets kuleste mobiltelefoner domineres av Sony Ericsson. Likevel klarer Nokia å få inn en telefon på lista. Nokia N70 er den beste proffbrukertelefonen på markedet for tiden. Trenger du imidlertid en telefon som er en fullverdig PDA, bør du gå for iMate JasJar.

SonyEricsson W550I det litt yngre segmentet er det Sony Ericsson som dominerer. For musikkelskerne er det Walkman-telefoner som gjelder.Sony Ericsson W800i har vært så populær at den til tider har vært umulig å oppdrive i butikk. Tenåringen vil kanskje sette vel så mye pris på Sony Ericsson W550. Med sitt ungdommelige roterende design og utrolig fete lyd blir dette en sikker vinner under juletreet.

Annonse

Xbox 360

For spillentusiasten

Har du en spillfanatiker i huset, vil Xbox 360 helt klart være den harde pakka som frembringer størst jubel på julekvelden. Er du en av de mange som ikke har klart å fremskaffe en Xbox 360 til jul, kan imidlertid PlayStation Portable være et godt alternativ. Sonys nye håndholdte spillkonsoll gir fantastiske spillopplevelser, i tillegg til at den kan brukes som en bærbar multimediaspiller. Nintendo DS er en annen bærbbar spillkonsoll som gir mye spilleglede. Den støtter trådløst bredbånd og åpner en ny verden av interaktivitet.

Burnout200Har man allerede maskinvaren, må man ha spill. Her har Itavisen følgende anbefalinger:
Burnout Revenge er verdens råeste bilspill. Fartsfylt moro der det er om å gjøre å forårsake mest mulig skade på de andre bilene rundt deg. Aldersgrensen er 3 år, og spillet fins både for Xbox og PlayStation2. Et annet etterlengtet bilspill er Need for Speed: Most Wanted. Ute både til PS2, PSP, Gamecube, DS og Xbox 360.

Perfectdark200Har du vært så heldig og så tidlig oppe at du har fått tak i en Xbox 360, er det to spill du bør få tak i: Perfect Dark Zero er historien om spillheltinnen Joanna Darks tidlige år. Et tradisjonelt førstepersonspill som likevel makter å overraske. Gjør også et forsøk på å få lagt Condemned under juletreet. Vinterens mest ubehagelige spill vil få det til å gå kaldt nedover ryggen på deg der du sitter i din gode, varme stue.

Er du allerede den heldige eier av PlayStation Portable, bør du legge inn aksjer hos dine kjære for å sikre at GTA: Liberty City Stories havner under grana.

SingStar (box)Er du litt mindre opptatt av action når du spiller, kan The Movies eller Buzz være noe for deg. I The Movies får du leke filmmogul i god, gammel Hollywoodstil, mens the Buzz lar deg konkurrere med vennene dine om hvem som har de beste musikkunnskapene.

Det er heller ingen grunn til å tro at Singstar kommer det til å gjøre det noe dårligere i år enn tidligere. Og har du party-pakka fra før, er det bare å kjøre ivei med Singstar 80s. Mer moro til vorspielet med nye låter ”alle” kan fra før.

iPod nano

Bærbar lyd

Én ting er dårlig vorspiel-karaoke. En annen ting er din egen favorittmusikk rett i øret, når som helst, hvor som helst. Til det trenger du en ultraportabel MP3-spiller med god batterikapasitet og masse lagringsplass. Dessverre, vil noen kanskje si, kommer du ikke utenom iPod nano. Med sine 4 GB flash-minne og rålekre design, er ikke konkurrentene engang i nærheten av å matche den. Så får du heller kjøpe et etui for å beskytte den mot de ripene det er så mye snakk om.

La Cie Porsche Harddisk

Ekstern lagring

I disse dager når vi lagrer stadig mer digitalt, er cd-plater fullstendig på vei ut som lagringsmedium. Jeg orker ikke engang begynne å regne på hvor mange CD-plater man må brenne for å ta backup av en 160 GB harddisk. Gi istedet bort en ekstern harddisk som gjør det enkelt både å ta backup og flytte store mengder data fra en maskin til en annen. La Cies eksterne P3 harddisk på 200 GB gir deg massevis av lagringsplass i Porschedesign til en hyggelig pris.

marsvinribot

DillDall til den som har alt

Har du alt dette fra før, eller kunne tenke deg noe helt annet: Kjøp deg en snakkende Darth Vader-kopp. Husk bare å ta ut sensoren i koppen før du vasker den. Ellers hører det ut som om Darth drukner enda verre enn han pleier. Og vil du gi noen noe enda mer irriterende enn en Furby, kan du jo prøve denne marsvin-roboten. Hvis du ikke mater den med den utrolig teite plastgulroten, lager den irriterende lyder og sutrer.

Lykke til med juleshoppingen, alle sammen! ITavisen kommer snart tilbake med en oversikt over julepresangene du ikke skal kjøpe.

Darth Vader kopp stor

Annonse
Annonse