Xbox 360-krasj

Annonse


Saksøker Microsoft for 360-feil

Xbox 360-krasjEn Xbox 360-eier fra Chicago saksøker nemlig Microsoft for å ha visst om problemer med at strømforsyningen til konsollen ble altfor varm og at konsollen i noen tilfeller låser seg.

Søksmålet anklager selskapet for å ha sluppet et system med feil, for å sikre at de var tidligere ute enn rivalene i krigen om neste generasjons konsoller.

Mye eller lite?

Microsoft på sin side hevder de mye omtalte problemene med konsollene kun gjelder under tre prosent av alle konsollene som er solgt. Selv om dette kan høres mye ut, skal dette ifølge ekspertene være mindre enn det som er vanlig ved slike nye lanseringer. Allikevel er dette alvorlig for Microsoft.

– Jeg forstår det slik at Microsoft ikke har vedkjent seg et eventuelt problem, og jeg tror uansett at det er for tidlig å si om det faktisk er et problem. Ikke det at det har noe å si. At det virker som det er et problem er alvorlig nok til at Microsoft bør ta grep for å dempe frykten blant 360-eierne, sier senioranalytiker Joe Wilcox hos Jupiter Research.

Annonse


Ifølge Wilcox har da også Microsoft satt i gang et relativt liberalt reparasjonsprogram, der selskapet betaler porto begge veier for forsendelser som er fremme neste dag.

Kilde:
BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse