Vil dele kortdata

Kredittkort

KredittkortSpørsmålet er likevel om de får lov til det. Lovgivningen i USA skal i utgangspunktet verne borgerne mot slik krysskobling. I dag er det slik at du kan spasere ut av en bank som sier nei til mer kreditt og inn i en annen som ikke aner at du har trøbbel med finansene.

Detaljerte opplysninger

Det er denne situasjonen Abbey, Barclaycard, Co-operative Bank og Egg nå vil endre på. De ønsker å se hverandre i kortene, slik at de unngår å sende dårlige kunder til hverandre.

Det er langt mer omfattende opplysninger som skal utveksles enn en vanlig kredittsjekk. De fire banken og kortselskapene vil ha tilgang til det eksakte beløpet kundene har brukt sist måned, endringer i kredittgrense, overtrekninger og pengebruksmønstre.

Annonse

Kilde
Silicon.com

Annonse
Annonse