Nokia 6233

Annonse


Populær Nokia får oppfølger

Nokia 6233Nokia 6230 og 6230i har vært en av de mest populære modellene til Nokia det siste halvannet året. Men det var på høy tid at de oppgraderte den litt, både funksjons- og designmessig.

Jobb og moro

Nokia 6233 har som de to foregående modellene et litt klassisk design og er en mobiltelefon som skal passe både for jobb og underholdning. Den er blant annet utstyrt med en veldig god skjerm (320 x 240 punkter) og et kamera med oppløsning på to megapiksler.

Den er også godt egnet for musikk, med MP3-spiller og innebygd radio. Nokia 6233 har støtte for microSD-minnekort på opptil to gigabyte og samtidig har den integrerte stereohøyttalere med 3D-lyd.

Nokia 6233 (400)

Annonse


Kommer før sommeren

Nokia 6233 har imidlertid ikke det åpne Series 60-systemet til de vanlig proffmobilene. Men fordelen til Series 40 som denne telefonen er utstyrt med er at hastigheten på operativsystemet er langt bedre.

Mobiltelefonen har også støtte for 3G og med prisen på 325 euro kan dette bli et ypperlig alternativ for de som vil ha 3G uten å måtte betale det hvite ut av øyet. Telefonen skal dukke opp i løpet av andre kvartal neste år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse