Stardock WindowBlinds 5

Annonse


Få XP til å se ut som Vista

Stardock WindowBlinds 5For med den nye WindowBlinds 5 fra Stardock kan du få de etterlengtede glasslignende tittelfeltene og gjennomsiktige vinduene i Windows XP.

Kunne det gjøres?

Stardock har jobbet med den nye versjonen i over et år og at nå kan introdusere de nye funksjonene kommer som en overraskelse på utviklerne. De var nemlig i tvil om dette kunne gjøres uten at operativsystemet ble langt tregere.

Dette er imidlertid gjort mulig på grunn av grafikkort med DirectX-støtte fra både ATI og Nvidia. Windows Vista kommer til å benytte maskinvare for å få til store deler av det stilige brukergrensesnittet. Det samme gjøres nå i Windows XP med WindowBlinds 5.

Raskere enn på XP?

I motsetning til tidligere WindowBlinds-utgaver trenger ikke versjon 5 en ekstra prosess for å kjøre. Den blir lastet inn som en utvidelse av Windows XP og går inn i stedet for operativsystemets eget tema.

Annonse


Selskapet håper dette vil føre til at kritikken mot at WindowBlinds ikke er «native». Kanskje enda mer interessant er det at selskapet hevder at brukergrensesnitt kan bli enda raskere enn det Windows XP er som standard.

WindowBlinds 5 kjører både på 32-bits og 64-bits versjoner av Windows XP. Programmet koster 19,95 dollar (134 kroner kroner).

Kilder:
BetaNews
Stardock WindowBlinds 5

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse