FOTO: Per Ervland

Annonse


TEST: Motorola E1000

For en telefon av E1000 sin størrelse legger opp til mye moro, noe den faktisk ikke klarer å følge helt opp. Ikke det at den er dårlig eller at det er et ork å bruke den, men det tar liksom aldri helt av.

Litt glorete

Den ikke akkurat spektakulære 3G-mobilen til Motorola er overraskende nok utstyrt med en god skjerm. I hvert fall spesifikasjonsmessig. For den har en oppløsning på 320 x 240 punkter og kan vise 262 000 farger.

Allikevel klarer ikke skjermen å imponere på lik linje med Nokias nye 3G-mobiler med lignende skjerm. Det er litt vanskelig å finne ut hva grunnen er, men vi mistenker at det kanskje har noe med menyene til Motorola å gjøre.

Les hele testen hos vår søsterpublikasjon DinSide.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse