LG LRM-519

Annonse


DVD-opptaker med Windows

LG LRM-519Nå har amerikanske butikker fått besøk av LGs LRM-519. En DVD-opptaker med harddisk som skal ta opp kampen med den populære TiVo-spilleren. Den nye opptakeren er den første set-top-boksen som benytter Microsoft Program Guide.

Mange muligheter

DVD-opptakeren kan benytte DVD+R, DVD-R og DVD+R Dual Layer til å ta opp innhold. Den har som sagt en innebygd harddisk og kapasiteten er på 160 gigabyte. Synes man det er snaut med kapasitet kan man koble til eksterne harddisker via to USB-porter.

LRM-519 kan også kobles til et hjemmenettverk hvor man kan overføre lagrede programmer til en PC med Windows XP eller Windows Media Center. JPEG-, WMA- og MP3-filer kan overføres motsatt vei.

Koster å være kar

For å benytte seg av den nye programtjenesten må man abonnere på Microsoft Program Guide, som koster 9,99 dollar (67 kroner) i måneden. Eventuelt kan man betale 99,99 dollar (670 kroner) for ett år eller 249 dollar (1 671 kroner) for livstidsmedlemsskap.

Annonse


Selve abonnementsprisene er markant lavere enn hos rivalen TiVo, noe LG og Microsoft håper kommer til bety stor suksess. Prisen på selve spilleren er på 599,95 dollar (4 027 kroner). Det er ikke kjent hvorvidt denne vil komme til Norge.

Kilde:
BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse