Xbox

Annonse


300 000 Xbox 360 til Europa

XboxXbox 360 ble lansert i USA i forrige uke, og er utsolgt mange steder. Prisen for 360 ligger skyhøyt på eBay.

ca. 300 000 maskiner Europa-klare

Ifølge nyhetstjenesten Reuters har Microsoft bare 300 000 konsoller klare for levering i Europa til lanseringsdatoen 2. desember. Selskapets europeiske Xbox-sjef Chris Lewis sier han ikke regner det som usannsynlig at det blir 360-mangel også på vårt kontinent.

Microsoft har ikke villet fortelle oss nøyaktig hvor mange maskiner som er øremerket Norge.

– Fyller opp hver uke

Microsofts Xbox-sjef Robbie Bach sier selskapet er klar over at de ikke klarer å møte etterspørselen på sin nye spillkonsoll, men lover å fylle opp butikkhyllene med nye leveringer hver uke fremover. Det uttalte målet er å ha sendt ut tre millioner konsoller innen utgangen av februar.

Kilder:
Reuters
Gamespot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse