FOTO: Per Ervland

Annonse


TEST: Samsung D600

For det er ikke tvil om at fjorårets Samsung D500 som ble kåret til beste mobil under 3GSM World Congress i Cannes i februar var en imponerende telefon. Den klarte å kombinere teknisk funksjonalitet, med flott design og en ganske bra pris.

Samsung fortsetter med den samme suksessoppskriften på årets D600-modell. Med de betydelige oppgraderingene man finner i denne telefonen kan det før man går i detalj se ut til at koreanerne vil klare kunststykket å gå av med seieren to år på rad.

Merkelig plassering

Blant annet er kameraet på 1,3 megapiksler blitt oppgradert til to megapiksler. Problemet er at kvaliteten har sunket litt. For der D500 var best i klassen er både Nokia N90 og Sony Ericsson K750i bedre to megapikselmobiler enn D600. Sistnevnte mangler også en del av de ekstra kamerafunksjonene som N90 og K750i er utstyrt med, og at D600 ikke har hverken autofokus eller makromodus er et minus.

Les hele testen hos vår søster publikasjon DinSide.no

|

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse