Per Ervland

Annonse


Super-laptop med digi-TV

Per ErvlandDen første versjonen av Qosmio G20 ble lansert i mai i år – da bare med støtte for tradisjonelle, analoge TV-signaler. Nå er bakkebasert digitalfjernsyn like om hjørnet flere steder i Norge, og Toshiba følger opp.

Norsk Media Center

Det er imidlertid flere endringer på den siste utgaven av den gjeveste bærbare multimediemaskinen fra det japanske selskapet. Blant annet kommer maskinen med den norske utgaven av Windows XP Media Center, som Microsoft lanserte for litt over en måned siden.

Det betyr – i hvert fall teoretisk – støtte for norske TV-kanaler og programguider.Qosmio G20 er for øvrig utstyrt med en Intel Centrino Pentium M 2,13 GHz, 17 tommers TruBrite WXGA+ TFT-skjerm, to harddisker på 100 GB hver, DVD-spiller/brenner, harddiskopptak, fire USB-porter, NVDIA Geforce 6 grafikkort med mer. Pris i Norge cirka 22 900 kroner.

Se også:DinSide Data

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse