Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Xbox 360 Toppsakbilde

Vi prøvekjører Xbox 360

Vi har bare hatt Xbox 360 i hende noen få timer, men nok til å klemme inn noen ord om Microsofts nye spillkonsoll i denne ukas podcast-sending.

Xbox 360
Xbox 360 lanseres i Norge 2. desember, men pressen har nå så vidt fått sine maskiner så vi kan begynne testinga. Vi kommer naturligvis tilbake med en full gjennomgang og detaljtester av lanseringsspillene, men gir en forsmak på herligheten i ITavisen Podcast 016.

IT-prat og spilltester

I samme sending får du også anmeldelser av GUN, The Movies, Battlefield 2: Modern Combat og James Bond 007: From Russia With Love.

Vi prater også løst og fast om aktuelle IT-saker, inkludert de 10 mest vanlige måtene å ødelegge mobilen sin på, bloggernes status og ansvar som nettjournalister, pirattelefoner og annen moro.

Dette og mer kan du høre ved å laste ned ITavisen Podcast 016.

Abonnér eller last ned

Våre podcaster legges ut i helt vanlig MP3-format, som kan spilles av en hvilken som helst PC eller MP3-spiller.

Om du laster ned en RSS-leser eller et av gratisprogrammene iTunes (v4.9 eller nyere) eller Winamp (v5.1) kan du abonnere på sendingene våre. Det vil si at du får dem automatisk med en gang de blir lagt ut.

Du vil til en hver tid finne nærmere bruksansvisning og en fullstendig oversikt over ITavisens Podcast-tilbud på /podcast.

Stikkord: lydogbilde