Spilldatabasen toppsakbilde

Annonse


Spilldatabasen er online!

Spilldatabasen Nå blir spilltilbudet på ITavisen.no kraftig utvidet.

Med vår nye søkbare spilldatabase vil du finne høyoppløselige skjermbilder, fete videoklipp, tester og gratis nedlastbare demoer fra alle de nye spillene.

Les og skriv anmeldelser

Du kan selv gi terningkast og skrive din egen enmeldelse av hvert eneste spill i databasen, og se hva andre ITavisen-lesere har å si om spillene.

Vi oppdaterer databasen med nytt innhold hver dag, og du vil til en hver tid kunne stikke innom spillsidene og få en kjapp oversikt over hva som er nytt siden sist.

Annonse


Se når spillene lanseres

Er du interessert i hvilke spill som har kommet ut i det siste, eller hvilke spill som lanseres i ukene eller månedene fremover, er det bare å ta turen innom Lanseringslistene.

Oppdateres ofte

Som du kanskje allerede har lagt merke til, er høyremargen vår nå også utstyrt med en ny boks der du raskt kan se hvilke spill som leserne er mest interessert i til enhver tid.

Der finner du også roterende linker til noen av de siste skjermbildene og demoene som har kommet inn. Og naturligvis: en søkeboks, så du lett kan finne frem til det spillet du er interessert i.

For en utvidet oversikt over all ny media i databasen, ta turen innom Spill-forsiden vår, og bla deg halvveis ned på siden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse