Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Vi prøver nye iMac

Vi prøvekjører nye iMac G5 og Apples Front Row mediesystem, prater om nettpoker, spill og mye annet i skøy ukas podcast-sending.

imac g5
Apple har lansert en flunkende ny iMac, som er raskere, lekrere og mer stue-vennlig enn noensinne. Vi tar en nærmere titt på maskinen i ITavisen Podcast 015, som supplement til den utfyllende testen som du finner på vår søsterpublikasjon DinSide.no.

Mobilpoker og videospill

Ellers prater vi løst og fast om aktuelle saker og temaer i IT-verdenen, og anmelder blant annet spillene Genji (PS2) og Warriors (PS2/Xbox).

Til slutt i sendingen snakker vi om pengespill på nett, og intervjuer Betsson – som er klar med en ny mobil pokerklient der man i et forlokkende grensesnitt kan sette tusenvis av kroner på spill mens man venter på bussen.

Dette og mer kan du høre ved å laste ned ITavisen Podcast 014.

Forøvrig har vi denne gang flyttet «studio», denne gang til et rom som ikke har Fantometgrotte-romklang.

Abonnér eller last ned

Våre podcaster legges ut i helt vanlig MP3-format, som kan spilles av en hvilken som helst PC eller MP3-spiller.

Om du laster ned en RSS-leser eller et av gratisprogrammene iTunes (v4.9 eller nyere) eller Winamp (v5.1) kan du abonnere på sendingene våre. Det vil si at du får dem automatisk med en gang de blir lagt ut.

Du vil til en hver tid finne nærmere bruksansvisning og en fullstendig oversikt over ITavisens Podcast-tilbud på /podcast.

Stikkord: lydogbilde, Maskinvare