FOTO: Per Ervland

Annonse


TEST: Sony Ericsson Z520i

For vi har nå vist frem Sony Ericssons designmodell til et tosifret antall jenter, og alle har vært mer eller mindre over seg av begeistring. Det er faktisk utrolig imponerende hvordan Sony Ericsson ser ut til å treffe med designet hver eneste gang.

Stilig design

For det er ingen tvil om at det er de motebevisste Sony Ericsson vil begeistre med denne telefonen. Flippmobilen Z520i er nemlig utstyrt med kule, men rene linjer. I tillegg har den utskiftbare deksler som gjør at man kan få mobilen til å passe dagens humør. Selv om de dekslene som følger med ikke er veldig spennende, har man i hvert fall muligheten til å teste dette uten å bruke en masse ekstra penger på deksler.

Z520i er også utstyrt med et diskolyslignende midtparti som aktiveres når man mottar en samtale eller melding. Selv om dette kan bli litt irriterende og kanskje en smule barnslig i lengden er det ikke tvil om at det hjelper til med å øke oppmerksomheten.

Les hele testen av Sony Ericsson Z520i hos vår søsterpublikasjon DinSide.no.

|

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse