Motorola RAZR V3i

Annonse


iTunes i ny Razr

Motorola RAZR V3iDen nye Razr-mobilen med iTunes er én av fire nye Razr-mobiler som selskapet nylig annonserte. I tillegg kommer en rosa og en blå modell, samt en Razr-versjon for CDMA-nettene.

At Motorola nå oppgraderer sin Razr-serie kommer ikke som noen overraskelse. Selskapet har hatt enorm suksess med denne modellen og forventer å selge mer enn 10 millioner av denne i løpet av året.

iTunes bare noen steder

Razr V3i er betegnelsen på den oppgraderte modellen og den vil ha iTunes installert, men bare i utvalgte markeder. Andre markeder vil kun ha Motorolas egen Digital Music Player. Det er ikke kjent om Norge er et av markedene iTunes vil være forhåndsinstallert.

Det er ikke snakk om en helt ny modell og således er det lite ny funksjonalitet og forbedringer. V3i har imidlertid fått et litt bedre kamera, med 1,23 megapiksels oppløsning, samt mulighet til å utvide minnet med minnekort.

Annonse


Når det gjelder de tre andre modellen, er det også lite nytt med disse telefonene, bortsett fra eventuelle designforskjeller (farger) og CDMA-støtte.

Kilde:
BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse