Wilfa

Annonse


Vaffeljern årets e-julegave

WilfaElektronikkbransjen er fagbladet for den norske elektronikkbransjen. Vinnerne ble høytidelig presentert under et arrangement på Norsk design- og arkitektursenteri Oslo i går.

Flat-TV

Blant de fem likestilte prisvinnerne var norske Wilfa, som har utviklet et vaffeljern som både steker jevnt og kommer med øse med to tuter, slik at den kan brukes både av høyre- og venstrehendte.

I den dyrere enden av julegavespekteret ble flat-TV generelt (uavhengig av teknologi eller merke) kåret som en klar vinner.

PSP og Caprino

En annen vinner var den bærbare spillterminalen PSP fra Sony. Og naturlig nok i samme slengen iPod – både Shuffle, iPod med video og nano.

Annonse


På mykvaresiden ble DVD-boksen med Ivo Caprinos samlede verker kåret som årets julegave.

Tivoli iPod-radio
Tivoli iSongbook reiseradio kommer nå med integrert iPod-dokk.

Tivoli med iPod

Flere av store og små leverandører og kjeder var til stede på arrangementet. En av de mest interessante nyhetene som ble vist var en Tivoli-radio med integrert iPod-dokk. Innholdet i iPoden kommer opp i radioens display, og lydkvaliteten er betydelig bedre en mange av de høyttalerløsningene for iPod vi hittil har hørt.

Fujitsu Siemens Scaleo Media Center PC
Denne Media Center PC-en fra Fujitsu-Siemens har vannkjøling og stuevennlig størrelse.

En annen interessant nyhet er en Windows XP media Center-maskin fra Fujitsu-Siemens med vannkjøling i barebone-størrelse. Ytelsen er god nok for krevende spill, støyen svak og størrelsen behagelig liten. Maskinen ligner til forveksling spiller/forsterkerdelen i et standard minianlegg.

Les mer:
EE-bransjen.no
Tivoliaudio.com
Fujitsu-Siemens.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse