Sony Ericsson W800i toppsakbilde

Annonse


Slik dobler du minnet på W800i

Foto: Per ErvlandDe siste ukene har ryktene gått på flere diskusjonsforum på nettet om at minnekortet som følger Walkman-mobilen Sony Ericsson W800i egentlig er dobbelt så stort. Stemmer dette vil man kunne doble sangkapasiteten, noe som tross alt er essensielt for en musikktelefon.

Ikke synlig

Flere som har sett på detaljene til minnekortet i for eksempel Disk Manager til Windows XP har rapportert at ryktene stemmer. De hevder at Sandisk-minnekortet er delt i to, med en allokert partisjon og en som ikke er allokert.

Dersom man sletter den allokerte partisjonen vil man kun få én partisjon og formaterer man da kortet vil kapasiteten dobles. Ifølge de som har forsøkt dette fungerer det smertefritt og uten fare for hverken minnekort eller telefon.

Vi har dessverre ikke fått testet dette og kan ikke garantere noe. Det må også sies at noen rapporterer at de ikke får det til, uvisst av hvilken grunn. Men sjekker du linken under kan du i hvert fall lese mer om muligheten til å doble kapasiteten på din W800i og også om andres erfaringer.

Annonse


OPPDATERING: Vi har i etterkant av at denne artikkelen ble publisert fått tilbakemeldinger fra folk som har fått dette til å virke, mens andre hevder dette er umulig og vil ha det avkreftet. Som noen sier, det som høres for godt ut til å være sant, er som oftest det. Allikevel er det som sagt flere vi har vært i kontakt med som hevder det virker.

Kilde:
Mobile-review.com Forums

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse