Nokia webleser

Annonse


Nokias lille Opera-killer

Nokia webleserFor den nye Series 60-nettleseren til Nokia skal være både raskere og bedre enn den vi kjenner til fra Opera. Men det verste for nordmennene i Opera Software er at de vi har snakket med hos Nokia hevder det ikke er sannsynlig at vi vil finne Operas nettleser på så mange Series 60-mobiler i fremtiden.

Det skulle jo for så vidt bare mangle. For når Nokia lager et nytt program er det selvsagt fordi de vil ha denne delen av kaka selv og/eller fordi de mener deres eget program er bedre, noe Nokia hevder selv også.

Spennende løsninger

Finnene har i hvert fall kommet opp med en nettleser som har en del spennende og innovative løsninger. For det er langt fra bare hurtigheten som er fordelen med denne nettleseren.

Les alt om den nye mobile nettleseren til Nokia hos vår søsterpublikasjon DinSide.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse