PlayStation 3

Annonse


PS3 – visuelt råskinn

PlayStation 3I følge Ken Kutagari, sonys underholdningssjef. Skal deres kommende konsoll Play Station 3, kunne kjøre på vanvittige 120 bilder per sekund. Dette kom frem under hans tale om PS3 på Tokyos internasjonale digitale konferanse forrige uke. Han mener at fremtidens TV-teknologi vil kunne klare nettopp 120 FPS(Frames per Second).

Dagens TV er ikke bra nok

Dagens filmer og TV-sendinger vises i 24 eller 30 FPS, mens de fleste av dagens spill kjører på rundt 30 FPS. Noen av de virkelige actionfylte hypermoderne spillene kan presses opp i 60 FPS.

Dagens TV er ikke i nærheten av å kunne vise de 120 bildene per sekund som Sony lover. Ken Kutagari ønsker at deres kommende konsoll skal kunne tilby det beste av ny teknologi når den inntar markedet forhåpentligvis en eller annen gang til neste år.

Cell Prosessoren

Kutagari brukte også anledningen til igjen å forklare hvor kraftig Cell-Prosessoren som vil sitte i PS3 egentlig er. Den åttekjernede prosessoren skal visstnok kunne dekode hele ti HDTV-kanaler samtidig! Dette kan blant annet brukes til videokonferanser, eller for å vise flere en en HD-kanal på skjermen samtidig.

Kilder
Gamesindustry

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse