Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Nokia

Nye multimediemobiler fra Nokia

Nokia slipper nå N 92, N80 og N71. De viser noen av mulighetene som ligger i det nye 3G-nettverket. Men N-92 kan foreløpig ikke ta i mot TV-sendinger i Norge.

nokia
Nokia N92 er ment å revolusjonere din daglige TV-hverdag. Det er den første mobilen fra Nokia med integrert DVB-H (Digital Video Broadcasting for Handheld devices ) som lar deg se vanlig TV på mobilen på en relativt enkel måte. Du kan se TV i opptil fire timer, med mulighet for opptak og avspilling med en gang.

Ingen planer i Norge

I Norge er det imidlertid ennå ikke tatt endelig stilling til om det nye, digitale kringkastingsnettverkene for radio og TV skal støtte denne standarden.

Så langt er det på verdensbasis startet prøvesendinger med DVB-H mobil-TV i seks byer: Helsinki, Berlin, Oxford, Pittsburgh, Paris and Erlangen (Tyskland).

TV-telefonen N-92

Nokia N92 kommer med en 2.8-tommers skjerm med 16 millioner farger. Telefonen har FM-radio, 2 megapiksel kamera, MP3-spiller og støtte for minnekort opptil 2GB. Telefonen støtter WiFi, infrarød, bluetooth og USB 2.0.

Se Nokias nye 3G-telefoner her!

Surfetelefonen N71

Nokia N71 er internett-telefonen for 3G-brukere. Telefonen har et stort fargedisplay på 320 x 240 piksler med opptil 262 144 farger. Telefonen støtter Nokia Web Browser og Mini Map, som gir brukeren mughet til å navigere rundt på vanlige websider.

Nokia N71 har også støtte for RSS feeds, slik at du kan abonnere på nyheter fra dine favorittnettsteder på mobilen. Telefonen har FM radio, 2 megapiksel kamera, musikkspiller med fembånds equalizer og støtte for minnekort opptil 2 GB.

Multimedietelefonen N80

Nokia N80 presenteres som mobilen som skal kunne gi sømløs funksjonalitet mellom kompatible PC-er, TV-er og musikkanlegg. Gjennom Universal Plug and Play-teknologien vil Nokia N80 nærmest kunne fungere som en fjernkontroll for ditt digitale medie-hjem.

Nokia N80 har 3G-støtte i tillegg til WLAN, EDGE og fire GSM-bånd. Telefonen har også 3 megapiksel kamera med videostabilisatoregenskaper og 40 MB internminne med mulighet for utvidelse til 2 GB. Telefonen har musikkspiller og FM-radio.

Priser

Prisen for telefonene vil ligge på om lag 3150 kr for Nokia N71, 3900 kr for Nokia N80 og 4700 for Nokia N92.

Oppdatert: 2/11 kl. 16.15.

Stikkord: Mobil