Nokia MP3 headset

Annonse


Gratis MP3 med blåtann

Nokia MP3 headsetDe store plateselskapene så alle andre steder enn inn i glasskula da de plutselig ble tvunget til å forholde seg til den nye, digitale mediehverdagen. Nå ser det derimot ut til at de endelig våger å ta ordet “nyvinning” i sin munn.

EMI, som har artister som Robbie Williams og Gorillaz i stallen, har nemlig innledet et samarbeid med Nokia for å utvikle en ny form for musikkstreaming – via blåtann.

Tanken er blant annet at du skal kunne unngå å få et koselig kafébesøk ødelagt av den lille krokodillen Schnappi, og heller få sendt musikk du faktisk liker direkte til mobilen din fra en kortbølgesentral i kafeen.

Først i Finland

Systemet vil bli installert i seks kaffebarer og platebutikker i Finlands hovestad, Helsinki, og mobiltelefonbrukerne kan i tillegg til musikk også laste ned ringetoner, videoklipp og andre digitale tilleggstjenester.

Annonse


De første forsøkskaninene kan snart spasere inn i for eksempel Free Record Shops hovedstadsbutikker, laste ned programvare til mobilen sin, og deretter velge fritt fra musikken som til enhver tid strømmer fra blåtannsentralen.

Gratis i starten

Prøvetjenesten er gratis – derav navnet bfree-, men det antas at de to selskapene vil ta betalt for de nedlastede produktene hvis systemet blir permanent.

Foreløpig er det kun mobiltelefoner med Symbian 60-operativsystemet som kan benytte seg av bfree.

Kilde:
BBC News

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse