Sony Ericsson W550i

Annonse


TEST: Sony Ericsson W550i

Som vi har snakket om i noen måneder nå er musikkmobilene på full fart til å ta over, og de som har tatt strupegrep på markedet er Sony Ericsson. Etter sin W800i-suksess har nå den litt billigere W500i kommet. Men er den like bra som storebroren.

For det er ingen tvil om at W800i har tatt markedet med storm. Sony Ericsson har i lange perioder slitt med å kunne levere nok til norske butikker. Mye på grunn av kult design, suverene tekniske spesifikasjoner og en ganske god pris.

MP3-spilleren innfrir

Derfor har man jo ganske store forventninger til lillebroren W550i, og når det gjelder det viktigste punktet, nemlig MP3-spilleren, innfrir den til fulle. Lyden i denne mobilen er helt enorm og overgår faktisk det man får i dagens iPod-spillere.

Les hele testen hos vår søsterpublikasjon DinSide.no

|

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse