Grand Theft Auto 3 ill 2

Annonse


Nytt voldsspill-forbud

Grand Theft Auto 3 ill 2Senator Alex Diaz de la Portilla fra Florida vil forby all formidling av voldsspill til mindreårige i sin hjemstat. Samtidig jobber New York-senator Hilary Clinton for å få innført samme type lov for hele USA.

Stoppes av ytringsfrihet

Hittil er det bare California som har innført delstatslover som gjør brudd på aldersgrensen til enj forbrytelse. Slike lover har vært forsøkt innført i delstatene Washington og Missouri, men har blitt stoppet under henvisning til ytringsfriheten.

I den heftige debatten som nå raser om dette temaet i USA, synes mange motstandere av strengere lover at det er underlig at nettopp Arnold Schwarzenegger står i første rekke i kampen mot voldelig underholdning.

Schwarzenegger er selv lisensiert som karakter i flere Terminator-spill som neppe kan beskrives som spesielt barnevennlige.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse