Nintendo DS

Annonse


Skriftgjenkjenning for DS

Nintendo DSFra før av er Nintendos populære spillmaskin med to skjermer og pekepenn forberedt for trådløst nett (WiFi), for spill via Internett eller lokale kamerat-maskiner. Den kan også brukes som en IP-telefon med DSpeak.

Fra kråketær til skrift

Nå får dingsen også mulighet til å oversette kråketærne du skribler med pekepennen på den nederste skjermen til trykte bokstaver.

Det kanadiske selskapet Zi Corporation har lisensiert sitt Decuma -system for skriftgjenkjenning til Nintendo.

Hva Nintendo skal bruke systemet til, er foreløpig noe uklart. Men det kommer trolig spill der man kan skrive beskjeder til karakterene og andre spillere. Dette er enklere å gjøre med håndskrift enn med et virtuelt tastatur.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse