Sony Ericsson P910

Annonse


Enklere fra Sony Ericsson

Sony Ericsson P910Nokia har flere telefoner som benytter operativsystemet Series 60 (Nokia 6600 og Nokia 6630). Disse telefonene er ikke like avanserte som kommunikatorene fra selskapet. Disse er gode alternativer for de som trenger avanserte mobiler, men som klarer seg uten trykksensitiv skjerm og fullstendig tastatur.

Sony Ericsson har imidlertid ikke hatt noen modeller som passer inn i dette segmentet. I løpet av neste år er det imidlertid sannsynlig at man får se mobiler fra Sony Ericsson som er mindre og enklere enn mobiltelefonene i P-serien, skriver Mobil.

Vises frem neste år

Per Aspemar, som er stedfortredende sjef for europeisk utvikling hos Sony Ericsson, vil ikke kommentere hvordan de kommende produktene vil se ut, eller hvilke funksjoner de vil kunne inneholde.

Han kan imidlertid fortelle at Sony Ericsson har lisensiert den nye versjonen av operativsystemet Symbian UIQ. Versjon 3 av dette systemet skal kunne brukes på telefoner med og uten trykksensitiv skjerm.

Annonse


Det eneste Aspemar vil si om denne typen produkter er at i løpet av 2005 vil ha kommet langt nok i utviklingen til at man kan begynne å presentere dem for offentligheten. Når de kommer i butikkene er derimot ukjent.

Ikke større tastatur

Når det gjelder større mobiltelefoner virker Sony Ericsson uinteressert. Selskapet har sin P910 og hevder de er ikke interessert i å lage kommunikatorer med større tastatur, som konkurrentene Nokia 9500, Nokia 9300 og Motorola MPx.

-Vi har ingen planer om å lansere denne typen produkter, sier Aspemar til Mobil.

Annonse