Lexmark

Annonse


Støtfarlige Lexmark-skrivere

Lexmark– Tre vilkår må være oppfylt om disse skriverne skal ha det problemet som Lexmark beskriver. Man må ha skrevet ut minst 60 000 sider, det må være feil på to komponenter og skriveren er ikke tilkoblet jord, sier direktør for systemutvikling Morten Kristensen i Lexmark Norge til ITavisen.no.

Tas på alvor

Han understreker at Lexmark tar problemet svært alvorlig, og at alle kunder blir kontaktet av en spesialoppnevnt medarbeider som er satt på saken.

– I tillegg kan kundene ringe vårt callsenter og få hjelp der, sier Kristensen.

Får nye skrivere

Kunder vil få erstattet skrivere med feil på med samme modell uten feil. Det er altså ikke snakk om å trekke tilbake skriverne fra markedet.

Annonse


De er heller ikke brannfarlige, slik tilfellet har vært med en del andre produkter den siste tiden. Du risikerer bare elektrisk støt ved direkte berøring av metalldeler.

Også Dell og IBM

I USA blir 39 400 skrivere av samme type trukket inn for sjekk. Det dreier seg om modellene 232, E232t, E330, E332n og E332tn.

Både IBM og Dell kjøper skrivere fra Lexmark og setter sine egne merkenavn på dem. Hos IBM dreier det seg om skrivere med typebetegnelsen IBM Infoprint 1412 og 1412n; og for Dells vedkommende modellene 1700 og 1700n.

Fra IBM Norge får vi vite at det er identifisert fire stk. IBM Infoprint 1412 i Norge, og at ingen av dem ergått ut til kunder. Disse fire vil bli satt i forsvarlig stand før de gårut fra IBM.

Annonse