Annonse


Taksameter-lisens

I tillegg til de eksisterende lisensene, som lar bedrifter betale for tjenesten på enten et årlig abonnement eller en per-hode-lisens, skal Macromedia nå også tilby en tjeneste der man betaler for bruk. Kostnaden er 32 cent (2,17 kroner) i minuttet, skriver CNET News.com.

For mindre bedrifter

Macromedia har lansert den nye lisensen for å gjøre Breeze-tjenesten mer attraktiv for mindre bedrifter, som har mindre og mer uregelmessige behov for å samarbeide og utvikling via webkonferanse.

– Tidligere har vi hatt fokus på store bedriftskunder. Nå har vi laget en lisens som lar bedrifter av alle størrelser utnytte Breeze, sa Tom Hale som er ansvarlig for Macromedia Breeze til CNET News.com.

Kjent verktøy

Macromedia lanserte Breeze Live i fjor som en del av en større plan for å utvide bruken av Flash-formatet for å presentere webinnhold. Denne tjenesten og programvaren lar kolleger presentere PowerPoint-presentasjon og annet innhold via en nettleser, samt at man kan samarbeide om å jobbe på dokumenter.

– Vi vil at folk skal jobbe på den måten de er komfortabel med. Alle kjenner PowerPoint, alle har en nettleser, og vi lar folk gjøre en rekke nye ting innenfor dette rammeverket. Du trenger ikke oppfinne hjulet på nytt eller lære et helt nytt grensesnitt, sa Hale til CNET News.com.

Annonse