Annonse


CM Online på vei

Eidos Interactive annonserte onsdag morgen onlineversjonen av Championship Manager. Spillselskapet lover at spillet, som vil være en abonnementstjeneste, vil lanseres på www.cm-online.com i januar neste år, skriver gamesindustry.biz.

Spillet er under utvikling hos Jadestone, og skal være et helt separat produkt fra Championship Manager 5, som skal slippes til PC i oktober. Allikevel blir spillet produsert i samarbeid med Beautiful Game Studios, som utvikler CM5.

Selg til venner

Spillet vil la spillerne velge en klubb fra en av seks forskjellige ligaer (England, Skottland, Italia, Spania, Frankrike og Tyskland) og så skal man kunne lage sin egen verden, slik at det bare finnes én av den valgte klubben i denne verdenen.

Nye ligaer skal legges til hele tiden, og spillet vil kontinuerlig oppdateres for å få med seg de stadige endringene i fotballverdenen. Spillerne skal ikke overraskende kunne selge og kjøpe spillere fra andre. Man skal også kunne få oppdateringer på SMS som forteller hvordan det går med spillet.

Annonse