Blogger

Annonse


Sparket for å blogge

BloggerAmerikanske Joyce Park har fått sparken fra jobben sin hos Friendster, på grunn av sin personlige blog. Sjefene til Park fortalte henne på mandag at hun hadde gått over streken med sin blog, Troutgirl..

– Jeg hadde bare skrevet tre poster om Friendster på bloggen min før de sparket meg, og alt jeg skrev var offentlig tilgjengelig informasjon. De hadde ingen regler, de ga meg ingen advarsler og de ba meg ikke om å fjerne noe, sa webutvikler Joyce Park til CNET News.com.

Dårlig ytelse

Park ble ansatt i januar i år for å omprogrammere nettsidene til selskapet fra Java J2EE til PHP, på grunn av dårlig ytelse. Den nye nettsiden ble lansert i juni uten brask og bram. Noen la imidlertid merke til de nye filnavnene og registrerte omleggingen.

Park kommenterte den dårlige ytelsen på Troutgirl-bloggen. Slashdot registrerte imidlertid dette og i august var det en artikkel i InfoWorld om den dårlige ytelsen på Friendster-sidene. Senere har hun også skrevet om hvordan sosiale nettverk må utvikle seg.

Annonse


Sosiale nettverk

Friendster er kjent for å oppfordre til sosiale nettverk på Internett og disse kommentarene har tydeligvis vært lite populære. Selskapet har imidlertid ikke villet kommentere denne saken.

Dette er ikke første gang noen har blitt sparket for å blogge, men det kan være første gang det har skjedd hos et internettselskapet som oppfordrer til nettverksbygging blant nettbrukere, noe som også er et kjennemerke blant bloggere, skriver CNET News.com.

Annonse