Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Funcom kaller inn romvesenene

Funcom lanserer 1. september den nyeste utvidelsespakke for det populære nettspillet Anarchy Online. Nå er det spillernes tur til å bli jaget…av aliens.

AO Alien Invasion
Anarchy Online har satt norske Funcom på kartet som europas mest vellykete online-spillselskap. Det store scifi-spillet konkurrerer på lik linje med Everquest og Star Wars: Galaxies, og har forlengst etablert en solid hærskare av ivrige spillere.

Nøyaktig hvor mange spillere vil ikke Funcom riktignok ut med, men over 700 000 har vært innom og registrert – mange av dem vel og merke bare for en gratis prøveperiode – siden spillet ble lansert i 2001.

Og nå venter nye utfordringer for innbyggerne på planeten Rubi-Ka. Med tilleggspakken Alien Invasion gis nemlig spillerne muligheten til å bygge og drifte sine egne byer, og – naturligvis – forsvare dem mot angrep fra fremmede romvesener som kommer langveisfra i gigantiske krigsskip.

Anarchy Online: Alien Invasion

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

For mer informasjon om de nye mulighetene i Alien Invasion, se www.anarhy-online.com.

Nye spillprosjekter

Foruten å stadig utvide Anarchy Online, jobber FunCom samtidig med tre andre store prosjekter. Det er knyttet store forventninger til eventyrspillet Drømmefall, oppfølgeren til prisbelønte Den Lengste Reisen, som etter planen skal lanseres neste høst.

Funcom har også nærmere 40 mann som jobber heltid med selskapet neste store online spillprosjekt, som foreløpig holdes strengt hemmelig. Det er faktisk to nye online-spill på gang, men det er ikke mye informasjon å få om noen av de før de annonseres over nyttår. Bortsett fra at grafikken vil bli heftig, da.

– Våre neste massive multiplayer-spill vil ha like god grafikk som førsteperson-skytespillene, lover produktsjef Jørgen Tharaldsen.

En forsmak på hvordan grafikken på de kommende online-spillene blir fås ved å studere skjermbildene fra Drømmefall, som bruker mye av den samme 3D-teknologien.

Stikkord: internett, pc, spilltester