Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iPod 4 toppsakbilde

Kjedelig iPod fra HP

HP skal senere i dag, fredag, vise frem sin versjon av Apples iPod. En glipp på nettsidene til HP kan allerede ha vist oss hva vi har i vente.

iPod 4
HP er ventet å lansere en rekke nye produkter i dag, som en del av forberedelsene til det store julesalget. I den forbindelse vil de også lansere sin versjon av Apples populære iPod. Men i dag tidlig kan en glipp på HPShopping.com allerede ha gitt oss en forhåndstitt på spilleren, skriver CNET News.com.

Ingen nyskapning

Da den først ble annonsert viste HP frem en blå versjon av iPod. Men det ser ikke ut til at den vil se sånn ut. Apple iPod from HP (iPod+HP), som spilleren markedsføres som på sidene til HPShopping.com, ser nemlig ikke ut som noen nyskapning.

Alle spesifikasjoner er identisk med den nyeste versjonen fra Apple. Det samme er prisen og utseendet. Muligens har den HPs navn på baksiden av spilleren, men utover dette er spilleren helt lik originalen.

Nå er iPod i seg selv et meget spennende og bra produkt, men når HP nå skulle lansere sin versjon var det lov å vente seg en liten variasjon fra originalen. Det fikk vi ikke, med mindre det som har blitt vist frem ikke er den faktiske versjonen fra HP.

Søk etter Apple iPod from HP ved å søke etter «iPod» på HPShopping.com.

Stikkord: lydogbilde, Maskinvare