Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Billig Communicator fra Nokia

Nokia har allerede vist frem sin nye Nokia 9500 Communicator som kommer om et par måneder. Om et par uker kommer det en mindre og billigere versjon.

Nokia 9500 Communicator
I løpet av de neste par ukene vil Nokia vise frem Nokia 9300, en mindre og billigere versjon av Nokia 9500 Communicator. Nokia, som ikke vil bekrefte denne lanseringen, skal se på denne lanseringen som den viktigste dette år, skriver SvD.se

Nokia 9300, som skal vises frem i New York den 8. september, skal nemlig stå for det virkelig store salget hos Nokia fremover.

Mindre størrelse

Den nye mobiltelefonen går under navnet Nokia 9300 og vil være betydelig mindre enn storebroren Nokia 9500 Communicator. Den skal visstnok ha omtrent samme størrelse som Nokia 6310.

For å få ned størrelsen har Nokia sett seg nødt til å fjerne noen funksjoner som Nokia 9500 har. Blant annet er støtten for trådløse nettverk forsvunnet. Den har heller ikke kamera, noe som visstnok kommer av at mange bedrifter ikke tillater kamera i sine lokaler.

Kommer i Q4

Ifølge planene skal storebroren Nokia 9500 Communicator legges ut for salg i oktober og vil koste omtrent 7 000 kroner. Nokia 9300 kommer derimot en drøy måned senere og vil visstnok koste rundt tusen kroner mindre.

Ingen av disse modellene vil ha støtte for neste generasjons mobilnettverk, 3G, siden Nokia ikke tror bedriftskundene er klare til å betale for denne funksjonen enda. Den første modellen med 3G skal visstnok vises frem i løpet av våren 2005, og den vil komme på markedet i løpet av høsten samme år.

Stikkord: Mobil