Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny Half-Life 2-lekkasje

Utviklerne av Half-Life 2, Valve, har tidligere slitt med lekkasjer av kildekode og uferdige versjoner. Nå kan de ha nok en pinlig lekkasje å hanskes med.

Ill.: PC Gamer
Ifølge ubekreftede rykter som har blitt spredt det siste døgnet, har Half-Life 2-utviklerne i Valve opplevd nok en pinlig lekkasje. Hele scriptet, inkludert den «overraskende» slutten, skal være sluppet på nettet, skriver gamesindustry.biz.

Pinlig affære

Selv om denne lekkasjen ikke er i nærheten av å være like alvorlig som de tidligere lekkasjene, da kildekoden til spillmotoren og en uferdig versjon av spillet endte opp på nettet, vil måten det skjedde på allikevel være en pinlig affære for selskapet.

Ryktene hevder at utviklerne faktisk distribuerte scriptet over Steam-nettverket, sammen med en forhåndsversjon av Counter-Strike: Source, som har blitt gjort tilgjengelig den siste uken. At scriptet til Half-Life 2 ble lagt ved denne versjonen har visstnok skjedd ved et uhell.

Få uker unna?

gamesindustry.biz lurer allikevel på om det er noen som faktisk er interessert i å lese scriptet til spillet. Ifølge dem vil dette være en ypperlig måte å ødelegge selve opplevelsen av å spille selve spillet. Vi i ITavisen.no tror imidlertid at mange vil ha interesse av dette.

De første filene i forhold til lanseringen av Half-Life 2 er ventet å bli forhåndsopplastet på Steam-nettverket i løpet av de neste 24 timene. Lanseringsdatoen, som fremdeles ikke er bekreftet, ventes å være bare noen få uker unna.

Stikkord: fildeling, internett, pc, spilltester