Hopp til navigasjon Hopp til innhold

K700i kan få bedre batteri

Mange har klaget på batteritiden i den populære mobiltelefonen K700i, fra Sony Ericsson. Nå vurderer selskapet forbedringer.

Sony Ericsson K700i
Flere ITavisen.no har snakket med over sommeren hevder at batteritiden i Sony Ericsson K700i er altfor dårlig. Spesielt i forhold til det Sony Ericsson lover på sine nettsider og i annen informasjon.

Lades hver natt

Sony Ericsson hevder nemlig at telefonen skal ha opptil 8 timer taletid og 300 timer standbytid, men de vi har snakket med sier at selv med normal bruk kan man måtte lade telefonen hver natt.

– Ifølge de tester vi har gjort, som alle modeller går gjennom, holder K700i målet. Samtidig vet vi at den del K700i-eiere mener at batterilevetiden er for kort, sier informasjonsansvarlig Per Alksten hos Sony Ericsson til svenske Mobil.

Mer informasjon snart

Ifølge Alksten kan skjermspareren være en av grunnene til at mange opplever begrenset batteritid. I tillegg hevder han at når telefonen er ny vil mange prøve alle funksjonene, noe som drar mye strøm. Men selskapet jobber uansett med å forbedre den.

– Siden flere har henvendt seg til oss om batterilevetiden, jobber vi nå med å finne ut av om det går an å forbedre den, sier Alksten, som lover mer informasjon neste uke.

Det er ikke helt sikkert hva dette vil innebære for brukerne. Alksten kan ikke svare på om man må kjøpe et nytt batteri, men hevder at det «mest sannsynlig blir snakk om en programvareoppdatering som gjør at telefonen drar mindre strøm».

Stikkord: Mobil, programvare