Hopp til navigasjon Hopp til innhold

– Ingen Xbox 2 neste år

Har du håpet at det snart vil komme en ny versjon av Xbox? Da må du smøre deg med tålmodighet. Microsoft hevder det ikke vil komme neste år.

Grønn Xbox
– Det kommer ingen ny Xbox det neste året, men vi jobber hardt med den neste Xbox’en, det er alt vi kan si, fortalte administrerende direktør Steve Ballmer i Microsoft under et møte med finansanalytikere.

Nye spekulasjoner

Disse uttalelsene har selvsagt ført til at man spekulerer i når Xbox 2 vil lanseres. Vi har tidligere snakket om at nye maskiner fra Sony, Nintendo og Microsoft vil være på E3 neste år, men det kan stå i fare nå.

Mange regner med at det «neste året» i dette tilfellet gjelder det finansåret 2005, som avsluttes i mars neste år for Microsoft. Noen mener at det betyr 12 måneder fra nå, mens andre hevder at det betyr at den ikke vil komme i 2005 i det hele tatt. Forvirringen er total.

gamesindustry.biz har snakket med flere gode kilder i spillmiljøet som har hevdet at det ikke er noen endringer i lanseringsplanene og at de første spilltitlene vil komme på markedet i løpet av høsten og vinteren neste år.

Stikkord: spilltester, xbox