Siemens SK65 (topp)

Annonse


Se lekkerbisken fra Siemens

Siemens SK65Siemens lanserte i dag den meget spennende toppmodellen SK65. En trebånds mobiltelefon for forretningsbrukeren med alle de vanlige funksjonene man forventer, samt et fullt «utsvingbart» tastatur og ikke minst meget god støtte for e-post.

Støtte for e-post og andre viktige applikasjoner for forretningsbrukere kommer via støtten telefonen har for BlackBerry-programvare, som har spesialisert seg på denne typen systemer.

Lekkert design

Siemens SK65 har også støtte for Push-to-Talk, som forhåpentligvis vil lanseres på det norske markedet om ikke så altfor lenge. Det som kanskje skuffer litt er at den mangler kamera, noe Siemens-toppene hevder er fordi telefonen som sagt er regnet for proffmarkedet.

Når det gjelder minne kan det virke som den er litt beskjedent utstyrt, uten at vi vet dette før vi har testet den i praksis. Den har i hvert fall 64 MB innebygd, med opptil 30 MB tilgjengelig for bruk.

Annonse


Det som kanskje overrasker mest med denne mobiltelefonen er allikevel hvor utrolig lekker den ser ut, samtidig som den er pakket med funksjoner. Allikevel vil det bli spennende å se hvordan det «utsvingbare» tastaturet vil fungere i praksis.

Siemens SK65

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Kommer snart

Siemens SK65 skal veie 144 gram og vil ha seks timer taletid og opptil 250 timer standby. Den har selvsagt også støtte for Bluetooth. Prisen på telefonen er ikke kjent, men den skal i hvert fall komme på markedet i Europa i løpet av november i år.

Du kan lese mer om Siemens SK65 på nettsidene til Siemens.

Annonse