Motorola Razr V3 (topp)

Annonse


Frekk flippmobil fra Motorola

Motorola Razr V3RAZR V3 er en ny mobiltelefon fra Motorola som selskapet er meget stolt av. Telefonen som har et utrolig frekt design, har også god funksjonalitet. Telefonen kan tydeligvis også skapt interesse i markedet.

– Med RAZR V3 har Motorola laget den mest iøynefallende mobiltelefonen på markedet. For de fleste forbrukerne er designet det viktigste når man velger en telefon og denne har et flottt design, sa analytiker Matt Hatton fra Yankee Group.

Utrolig lovende

Telefonen er utstyrt med Bluetooth, digitalt kamera som også kan ta opp video, MP3-ringetoner og en rekke annet snacks. Den utvendige skjermen følger i samme gate som Z500i fra Sony Ericsson, med ekstern skjerm med 4 096 farger.

Men det kuleste med denne telefonen er utvilsomt designet. Den er laget av en type sterkt aluminium og må være den tynneste flipptelefonen vi har sett. Mobiltelefonen er bare 13,9 mm tykk.Vi gleder oss.

Annonse


Det er imidlertid ikke kjent når eller om telefonen kommer på markedet her i Norge, men vi får da virkelig håpe det. Dette er jo nok en telefon som Motorola har lansert det siste året som ser utrolig lovende ut.

Nok en ny mobil

Samtidig med lanseringen av RAZR V3 kom også selskapet med v551. Denne telefonen har støtte for EDGE og har selvsagt kamera, for både stillbilder og vide, samt MP3-ringetoner, Bluetooth og e-poststøtte.

Denne telefonen kommer i USA i fjerde kvartal. En variasjon av v551 vil også komme i Europa, men her vil den hete v555.

Annonse