Larry 8: Magna Cum Laude

Annonse


N-Gage får Leisure Suit Larry

Larry 8: Magna Cum LaudeNokia annonserte i går, onsdag, at de kommer til å gi ut Leisure Suit Larry: Pocket Party til N-Gage i løpet av november 2004. Spillet er basert på den populære serien om Leisure Suit Larry fra Vivendi Universal Games, skriver Nokia i en pressemelding.

Spillet utvikles av TKO Software og skal gis ut av både Nokia og Vivendi Universal Games.

Klønete nevø

I Pocket Party tar man rollen som Larry Lovage, nevøen til Larry Laffer. Laffer er den originale Leisure Suit Larry som i en rekke sexfikserte adventure-spill slet med mangel på sosiale evner, sjarm, stil og flaks. Nevøen sliter beklageligvis med de samme manglene.

Man skal utforske en detaljrik 3D-versjon av et amerikansk universitet, mens man løser små oppgaver og prøver å komme i buksene på Rosie Palmer. Rosie er kaptein på cheerleader-laget ved skolen, og en meget populær dame. Uheldigvis er ikke typen til Rosie like fornøyd med at Larry gjør sine klønete fremstøt.

Annonse


Spillet skal vare i mer en tretti timer, ha mer en 10 sprøe karakterer, samt kontinuerlig dialog og situasjoner av ymse karakter.

Bruker Arena

Leisure Suit Larry: Pocket Party utnytter mulighetene man har via N-Gage Arena. Man kan spille små spill mot andre på Arena, samt sammenligne resultater. Står man fast kan man også finne tips og hint på N-Gage Arena.

– Leisure Suit Larry er en av de mest elskede – og patetiske – videospillkarakterene noensinne og har fanatisk lojale fans. Nokia er ekstatiske over å kunne gi spillere et såpass morsomt og fengslende spill, samt unikt online innhold via N-Gage Arena, sier Pasi Pölönen, som er direktør for Games Publishing hos Nokia.

Annonse