Tomb Raider AOD

Annonse


Ny Lara Croft neste sommer

Tomb Raider AODI april bekreftet Eidos gjennom en økonomisk rapport at en syvende utgave av Tomb Raider er under utvikling. Nå har vi også fått vite når spillet kommer, selv om dette ikke kommer direkte fra Eidos, skriver GameSpot.

Tegneserie utsettes

Selskapet Top Cow Productions, som lager tegneserier, annonserte at de midlertidig stopper produksjonen av Tomb Raider-tegneserien. Ifølge et innlegg hos comicon.com skal tegneserien «relanseres i sammenheng med utgivelsen av det syvende Tomb Raider-spillet sommeren 2005».

Siden Top Cow «hjelper til med redesign av det nye spillet» bør man kunne stole på at de de vet når spillet skal slippes. Hos Eidos ville de imidlertid verken bekrefte eller avkrefte en sommerlansering av Tomb Raider VII.

– Vi går ikke ut med en offisiell dato, sa en representant for spillprodusenten.

Annonse


Kastet ut Core

Det er ikke så mye som er kjent om det syvende spillet i Tomb Raider-serien. Verken når det gjelder design eller historie. Det som derimot er kjent er at Eidos avsluttet sin utviklingsavtale med Core Design etter de skuffende salget av Tomb Raider: Angel of Darkness.

Det er selskapet Crystal Dynamics som for øyeblikket utvikler den neste versjonen av spiller. Noen rapporter skal også ha det til at de også jobber sammen med grunnleggeren av Ion Storm, Warren Spector, skriver GameSpot.

Annonse