mobil dame 2

Annonse


“Gratis” mobiltelefoni til Norge

mobil dame 2Med abonnementet Combitel Free Call får du to timer gratis ringetid i Norge hver måned, med en månedsavgift på 150 kroner og startavgift på 59 øre. Dermed har den første mobilaktøren kommet på banen i det norske markedet med “gratis” mobiltelefoni.

– Free Call er et veldig spennende abonnement som bør være av stor interesse for Ola Nordmann, hevder salgs- og markedsansvarlig i Combitel Aleksander Helmersberg i en pressemelding.

Presset øker

For en gjennomsnittsbruker vil dette, ifølge Post og Teletilsynet, bety at med Free Call så ringer du gratis hver eneste måned. Nå gjenstår det bare og se om andre norske aktører følger etter.

– Combitel sin visjon er ingen binding, og nå smeller vi til å gir bort gratis ringetid til våre kunder, avslutter Helmersberg, som innrømmer at han har fått ideen til abonnementet fra Telia i Sverige.

Nå blir det spennende å se om forbrukerne velger denne løsningen. Selskapet møter nemlig konkurrenter i fleng. Ikke minst fra de nettbaserte kontantkortabonnementene som har minuttpriser på under en krone.

Annonse