Kodak EasyShare DX7630

Annonse


6,1 megapiksler fra Kodak

Med kamerahus i en slags sort metallisk plast, er ikke Kodak EasyShare DX7630 noe estetisk vidunder. Kamerakroppen virker unødvendig stor og hele apparatet kan oppleves som litt «billig». På kameraets bakside finner man imidlertid en 2,2 tommers stor og god LCD skjerm. Sånt liker vi!

Litt klønete

Størrelse er innimellom ensbetydende med godt grep, og det gjelder også på dette kameraet. Som en konsekvens av utseendet, sitter Kodak EasyShare DX7630 faktisk svært godt i hånden.

Knappeoppsettet kunne definitivt vært plassert mer fornuftig ergonomisk sett. Apparet kan nemlig være litt klønete å betjene, og særlig navigeringshjulet er mildt sagt irriterende. Kameraet er også noe tregt både på oppstart og under zooming. Kameraets menystruktur er forøvrig grei og oversiktlig, og de fleste funksjoner er forholdsvis enkle å betjene.

Manuell

Kodak EasyShare DX7630 er rikholdig utstyrt med tekniske finesser og funksjoner. Hele 6,1 megapiksler og 3x optisk zoom kan kameraet skilte med. I tillegg har apparatet en lang rekke andre, gode funksjoner. Det er blant annet mulig å justere blender og lukker manuelt. I tillegg finnes det også 16 forhåndsdefinerte innstillinger for portrett, sport, landskap og dessuten for fotografering på vinterfjellet eller på sommerstranden.

Annonse


Kodak EasyShare DX7630

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Fine bilder

Schneider-Kreuznach leverer optikken på EasyShare DX7630. Den holder absolutt mål, og leverer god fargegjengivelse og kontrast. Bildene har imidlertid en tendens til å få et aldri så lite magentastikk, men dette er langt fra dramatisk. Vidvinkelen kunne også vært noe bedre, men totalt er dette et godt objektiv som tar gode bilder.

Kodak DX7630 er absolutt et bra kamera, selv om det har noen svakheter her og der. Er du ivrig hobbyfotograf på jakt etter et kamera som også har manuelle innstillingsmuligheter, bør du absolutt se nærmere på dette apparatet.

Annonse