Acer Ferrari 3200

Annonse


Vi prøvekjører en Ferrari

Acer Ferrari 3200Ferrari 3200 er oppfølgeren til fjorårets modell, og et resultat av samarbeidet mellom den Ferrari, Acer og AMD.

Misforstått penis-forlenger?

Acer ga oss anledning til å prøve Ferrari’n en periode, og vi kan i det minste skrive under på at effekten av å ha en knallrød bærbar PC ikke bør underdrives.

Særlig var det damene som lot seg sjarmere av den velkjente italienske leppestift-fargen. Kommentarer som «Åh! Endelig en PC for jenter» falt overraskende ofte, og man kan naturligvis undre hvorvidt det er akkurat denne responsen Ferrari/Acer ønsker seg.

Ser man bort fra Ferrari-gimmicken, sitter man igjen med en stor og kraftig bærbar PC. Dette er så definitivt ikke noe man velger hvis poenget er å drasse med seg laptopen rundt omkring, men som alternativ for en vanlig stasjonær PC fungerer det finfint.

Annonse


KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Velutstyrt

Maskinen er relativt kraftig (3384 PCMarks med strømmen koblet i), velutstyrt, om enn en smule overpriset. Acer har satt veiledende pris til ca. 21.000,- kr. inkl. mva. (700 kr mer for Windows XP Professional).

Det er klart man betaler litt for rødfargen her, men spesifikasjonene på Ferrari’n er samtidig ikke til å kjimse av: AMD Athlon 64 2800+ prosessor, 512 MB minne (DDR333), 80 GB harddisk, ATi Mobility Radeon 9700 skjermkort (128 MB), 802.11g WiFi, Bluettoh, 4-in-1 kortleser, Firewire, USB 2.0 og DVD-brenner.

Mer informasjon på global.acer.com.

Annonse